RoFrance Construct case din containere
RoFrance Construct

Piscina containere maritime

Unic in Romania – PISCINE DIN CONTAINERE MARITIME

 

Suntem singura companie din Romania si din Franta specializata in productia de PISCINE din CONTAINERE MARITIME.

Piscinele pot avea o suprafata minima de 15 mp si pot ajunge pana la 150 mp.
Construim piscinele cu adancimi variabile, astfel incat sa aveti o zona pentru copii, dar si o zona cu adancime pentru adulti.

 

Putem obtine piscine cu perimetre variabile: 2.50 X 6.00 m, 5.00 X 6.00 m, 2.5 X 12 m, 5 X 12 m, etc.
Adancime maxima 260 cm sau 290 cm.

 

Piscinele construite din containere maritime nu sunt standard ci sunt configurate si personalizate in functie de cerintele dumneavoastra.
Realizam o piscina cu un design UNIC pentru fiecare client.

 

Piscinele din containere maritime pot fi ingropate in sol partial sau in totalitate sau pot fi asezate total suprateran. Structura de rezistenta a containerului maritim ne permite o pozitionare in functie de dorintele si imaginatia fiecarui client.
Piscinele pot fi instalate si pe pamant compactat, nu este nevoie de placa de beton.

 

Pentru informatii suplimentare:
0740 131983
office@rofrance-construct.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Case containere maritime pret

Casele din containere maritime sunt ideale pentru locuit sau vacante. Pot fi instalate in orice zona, atat in campie cat si la munte sau la mare.

Pretul „la cheie” al unei case din containere maritime variaza in functie de suprafata acesteia. Astfel, pentru o casa formata dintr-un singur container maritim, cu o suprafata utila de 30 mp  pretul este de 15990 Euro, TVA inclus.

Pentru o casa „la cheie” de 60 mp utili, pretul este de 31950 Euro, TVA inclus.

Termenul de constructie al unei case din containere maritime este de 2 saptamani pentru una de 30 mp utili si 2.5 saptamani pentru o casa de 60 mp utili.

Casa din container maritim poate fi instalata atat pe o fundatie usoara, pe un strat de piatra cat si pe piloni de beton.

Avantajele unei case din containere maritime: pret de vanzare foarte mic, livrare „la cheie”, poate fi amplasata pe orice teren si mutata ori de cate ori aveti nevoie, poate fi configurata in functie de preferinte, poate fi modificata cu costuri minime, rezistenta la cutremure.

Optional putem sa dotam casele din containere maritime cu panouri solare si fotovoltaice astfel incat sa aveti posibilitatea de a fi total INDEPENDENTI ENERGETIC. Marele avantaj al acestor optiuni este ca va permit sa amplasati casa din container maritim in orice locatie, fara a fi nevoie sa depindeti de retelele de utilitati.

Realizam o izolatie performanta pentru casele din containere maritime astfel incat sa aveti o temperatura foarte placuta vara si pierderi minime de caldura in timpul sezonului rece.

In cazul caselor realizate din mai multe containere maritime, acestea pot fi dispuse atat pe orizontala cat si pe verticala, avand astfel o casa cu etaj. Scara interioara sau exterioara (in functie de preferintele clientului) este inclusa in pretul standard de achizitie al casei, nepresupunand costuri suplimentare pentru dumneavoastra.

La etaj puteti sa beneficiati de o terasa generoasa perfecta pentru serile in care doriti sa va relaxati.

Firma noastra este lider in Romania si in Franta in productia caselor din containere maritime. Atat casele vandute in tara cat si cele pentru export sunt produse in aceeasi fabrica, in Romania.

Compartimentarea caselor din containere maritime este GRATUITA si poate fi facuta in functie de cerintele clientilor.

Imediat ce este demarata procedura de pregatire a intrarii in productie a unei case din containere maritime, proiectul acesteia este preluat de un Inginer de Proiect care va superviza fiecare etapa a constructiei si va mentine permanent contactul cu clientul.

Casele din containere maritime sunt moderne si au dovedit in zeci de ani de utilizare in Europa de Vest ca sunt extraordinar de rezistente, fiabile si au costuri foarte mici de intretinere.

Fiecare casa din container maritim construita de compania noastra este UNICA pentru ca respecta si preia in totalitate dorintele si viziunea clientului.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@rofrance-construct.ro

http://rofrance-construct.ro/

https://www.facebook.com/casecontaineremaritime/

 

 

Casa containere

Casa din containere maritime este ideala pentru locuit sau vacante. Poate fi amplasata pe orice fel de teren, de la campie pana la munte sau pe malul marii.

Compania noastra este lider de peste 6 ani in Romania si Franta in productia caselor din containere maritime.

Echipele noastre sunt formate din personal cu multi ani de experienta in productia caselor din containere. Specializam continuu membrii echipelor pentru a le oferi clientilor case din containere maritime care sa respecte cele mai inalte exigente de calitate si estetica.

In momentul in care un proiect de casa din containere intra in productie, un Inginer de Proiect supervizeaza intreaga desfasurare a acesteia si informeaza clientul asupra evolutiei lucrarilor.

De asemenea, oferim clientilor nostri posibilitatea de a vizita sediul nostru si de a vedea fiecare etapa de lucru a casei din containere comandate.

Pretul unei case din containere, predata „la cheie” este de 15990 Euro, TVA inclus pentru o suprafata de 30 mp utili si 31950 Euro, TVA inclus pentru 60 m utili.

Termenul de constructie al unei case din containere este de 2 saptamani pentru 30 mp utili (casa dintr-un container maritim) si 2.5 saptamani pentru 60 mp utili.

Casa din containere prezinta mai multe avantaje: pret de achizitie si de intretinere extrem de redus, posibilitatea de a fi amplasata pe orice teren, variante numeroase de configurare, poate fi modificata si mutata ori de cate ori doriti, implicand costuri foarte mici.

Casa din containere maritime este o locuinta foarte des comandata in Europa de Vest unde a dovedit ca este extrem de rentabila si economica.

Izolam termic casa din containere astfel incat sa aveti o temperatura perfecta pe perioada verii si pierderi foarte mici de caldura iarna.

Casa din containere poate fi construita pe orizontala sau verticala, situatie in care veti putea avea doua sau mai multe etaje.

Pentru casele din containere maritime cu etaj oferim inclus in pret si scara de acces, care poate sa fie atat interioara cat si exterioara, in functie de cerintele clientului.

Oferim optional sisteme de panouri solare si fotovoltaice astfel incat sa aveti o casa din containere maritime INDEPENDENTA ENERGETIC. Nu va mai fi nevoie sa va instalati casa in functie de prezenta utilitatilor ci o veti plasa pe terenul care va place cel mai mult.

Casa din containere maritime poate fi pozitionata pe o fundatie de beton simpla, un strat de pietris sau piloni de beton, in functie de configuratia terenului si bugetul pe care il alocati.

Casa din containere este moderna iar colegii nostri de la Departamentul de Proiectare o vor realiza exact asa cum va doriti si va imaginati.

Este ideala pentru zonele de munte, ca si casa de vacanta si relaxare, cabana de vanatoare, de schi sau poate fi pozitionata la mare, pe litoral.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@rofrance-construct.ro

http://rofrance-construct.ro/

https://www.facebook.com/casecontaineremaritime/

 

 

 

Casa containere maritime

Casa din containere maritime beneficiaza de foarte multe avantaje: costuri de achizitie mici, costuri de intretinere reduse, poate fi configurata in orice mod va doriti, posibilitatea de a fi modificata in functie de necesitati, rezistenta la cutremure.

Pretul unei case din containere maritime, predata „la cheie”, este de 15990 Euro, TVA inclus pentru o suprafata utila de 30 mp si 31950 Euro, TVA inclus pentru 60 mp utili.

Casele din containere maritime pot avea suprafete variabile, de la minim 30 mp pana la peste 400 mp utili.

Compania noastra este lider de peste 6 ani in Romania si Franta in productia caselor din containere maritime. Atat cele vandute pe piata din tara cat si cele exportate sunt produse in acelasi loc, in Romania.

Casa din containere maritime este perfect izolata astfel incat sa asigure o temperatura ideala pe perioada verii si pierderi foarte mici de caldura in sezonul toamna – primavara.

Termenul de executie al unei case din containere maritime este de numai 2 saptamani pentru una formata dintr-un singur container (30 mp utili) si 2.5 saptamani pentru 60 mp utili.

Casele din containere maritime sunt folosite de foarte multi ani in Europa de Vest, perioada in care au demonstrat ca sunt extrem de economice si bine optimizate.

Optional, dotam  casa din containere maritime cu panouri solare si fotovoltaice astfel incat sa nu fiti nevoiti sa apelati la retelele locale de utilitati. Avand o casa din containere maritime INDEPENDENTA ENERGETIC, va asigurati posibilitatea de a instala casa oriunde va doriti, fara a fi constransi de utilitatile din zona.

Casele din containere maritime sunt perfecte pentru locuit sau vacante. Pot fi amplasate oriunde, atat in zona de ses cat si la munte sau pe malul marii. Sunt ideale pentru pescuit, vanatoare sau relaxare.

Casa din containere maritime ofera posibilitatea de a fi configurata oricum va imaginati, putand fi desfasurata atat pe orizontala cat si pe verticala, astfel incat sa aveti la dispozitie unul sau mai multe etaje.

Putem sa construim la etaj o terasa generoasa, perfecta pentru serile in care doriti sa va relaxati.

Casa din containere maritime este moderna si este dotata in interior conform gustului si dorintelor clientului.

Echipele noastre sunt formate din personal cu peste 6 ani de experienta in domeniu. Specializam continuu membrii echipelor noastre astfel incat sa avem garantia ca oferim clientilor nostri case IMPECABILE calitativ si estetic.

Echipele sunt formate din ingineri constructori, arhitecti, lucratori in metal, designeri de interior si exterior, instalatori, constructori, tamplari, electricieni, etc.

Casa din containere maritime poate fi amplasata pe o fundatie usoara din beton, pe un strat de piatra sau pe piloni de beton. Decizia trebuie luata in functie de configuratia terenului si bugetul pe care il alocati.

Casa din containere maritime poate fi modificata oricand, costurile pe care le implica aceasta operatiune sunt minime.

Livram case din containere maritime in toata tara.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@rofrance-construct.ro

http://rofrance-construct.ro/

https://www.facebook.com/casecontaineremaritime/

 

 

 

Casa container maritim

Casa din containere maritime este moderna si ofera, la costuri foarte mici, o mare flexibilitate.

Casele din containere maritime sunt folosite ca locuinte in Statele Unite ale Americii si Europa de Vest de multi ani. Ele si-au dovedit  in timp rentabilitatea.

Izolam casele din containere maritime astfel incat sa aveti o temperatura perfecta pe timpul verii si pierderi minime de caldura in sezonul rece.

Compania noastra este lider in Romania si Franta in productia caselor din containere maritime. Atat cele destinate pietii din tara cat si casele pentru Franta sunt produse in Romania.

Termenul de productie pentru  casa de containere maritime este foarte scurt, predarea acesteia facandu-se „la cheie”: 2 saptamani pentru o casa de 30 mp utili si 2.5  saptamani pentru o casa de 60 mp utili.

Casa din containere maritime prezinta o serie de avantaje: costuri mici de productie si de intretinere, rezistenta la cutremure, poate fi realizata in ce configuratie va doriti, poate fi modificata oricand implicand costuri foarte mici, poate fi mutata dintr-o locatie in alta in functie de necesitati.

Pentru a amplasa o casa din containere maritime aveti nevoie de un strat de piatra, o fundatie usoara din beton sau piloni din beton – in functie de bugetul pe care il alocati si necesitatile dumneavoastra.

Casa din containere maritime este predata „la cheie”.

Pretul unei case din containere maritime „la cheie” variaza in functie de suprafata acesteia: pentru o casa formata dintr-un singur container – 30 mp utili – 15990 Euro, TVA inclus.

O casa formata din 2 containere maritime – 60 mp utili – 31950 Euro, TVA inclus.

Echipele noastre sunt formate din personal cu peste 6 ani de experienta in productia caselor din containere maritime: ingineri, arhitecti, designeri de interior si exterior, constructori, prelucratori metale, electricieni, instalatori, etc.

Experienta acumulata de colegii nostri va da siguranta ca veti primi o casa din containere maritime de o calitate  IREPROSABILA.

Casele din containere maritime pot fi amplasate in orice mod va doriti: cu o desfasurare pe orizontala sau pe verticala, rezultand o casa cu unul sau mai multe etaje.

Casa din containere maritime are inclus in pret si scara de acces la etaj, care poate fi interioara sau exterioara, in functie de dorintele clientului.

Casa din containere maritime este ideala pentru locuit sau vacante. Poate fi amplasata pe orice teren, de la malul marii pana in zonele montane.

Optional, putem sa dotam casa din containere maritime cu sistem de panouri solare si fotovoltaice astfel incat sa fie independenta energetic. Va puteti amplasa casa exact in locatia pe care o doriti, fara a fi constransi de apropierea de retelele de utilitati.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@rofrance-construct.ro

http://rofrance-construct.ro/

https://www.facebook.com/casecontaineremaritime/

 

 

 

Case containere

Casele din containere maritime sunt moderne si
pot fi amplasate pe orice tip de teren. Compania noastra este lider in Romania si Franta in productia caselor din containere maritime.

Le prelucram integral, de la containerul propriu-zis pana la o casa complet finisata interior si exterior.

In Franta livram casele din containere maritime produse la sediul nostru din Romania.

In peste 6 ani de activitate, casele din containere produse au fost livrate in toata tara.

Pentru fiecare comanda este alocat un Inginer de Proiect care informeaza clientul asupra tuturor etapelor productiei. De asemenea, pe toata perioada de realizare a casei din containere maritime comandate, clientul (viitorul proprietar al casei) poate vedea in detaliu stadiul lucrarilor.

Pretul unei case din containere „la cheie” variaza in functie de suprafata. Astfel, pentru o casa formata dintr-un singur container, cu o suprafata utila de 30 mp, pretul este de 15990 Euro, TVA inclus.

In cazul unei formata din 2 containere, cu o suprafata utila de 60 mp, pretul este de 31950 Euro, TVA inclus.

Avantajul unei case din containere este acela ca poate fi realizata in orice configuratie. Astfel, cand folosim mai multe containere maritime, putem sa le asezam atat in plan orizontal cat si vertical, obtinand o casa cu unul sau mai multe etaje, in functie de preferintele clientului.

Fiecare casa din containere poate sa aiba o terasa in fata sau deasupra, la etaj. Scara interioara sau exterioara este inclusa in pret.

Casa din containere prezinta o serie de avantaje: rezistenta foarte mare in caz de cutremur, poate fi amplasata pe orice teren si construita in ce configuratie doriti, poate fi modificata oricand si foarte usor cu costuri minime, daca situatia o cere, poate fi mutata de la o locatie la alta.

Casa din containere poate fi amplasata atat pe o fundatie usoara, din beton, cat si pe un strat de piatra sau pe piloni de beton.

Optional, dotam casele din containere maritime cu panouri solare si fotovoltaice astfel incat sa aveti o locuinta complet independenta energetic. Este avantajos prin prisma alegerii locului unde veti amplasa casa din containere, pentru ca nu mai depindeti de retelele de utilitati.

Casele din containere maritime sunt perfecte pentru locuit si sedii de firma, case de vacanta, campinguri.

Sunt ideala pentru vacante la munte sau la mare, case de vanatoare sau pe malul lacurilor pentru pescuit.

Casele din containere sunt perfect izolate astfel incat sa aveti o temperatura ideala pe timpul verii si pierderi minime de caldura in sezonul rece.

Casele din containere maritime sunt moderne si au un design care va fascina prin frumusetea liniilor si culorile alese.

Departamentul nostru de planificare preia fiecare dorinta si sugestie a clientului si o transpune in proiect astfel incat sa fim siguri ca veti avea casa din containere pe care o doriti.

Casele din containere sunt folosite de foarte multi ani in Statele Unite ale Americii si Europa de Vest si si-au dovedit eficacitatea si rezistenta.

Costurile de intretinere ale unei case din containere sunt minime, la fel si cele de productie.

Livram „la cheie” o casa din containere intr-un timp foarte scurt: 2 saptamani pentru o casa de 30 mp utili si 2.5 saptamani pentru una de 60 mp utili.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@rofrance-construct.ro

http://rofrance-construct.ro/

https://www.facebook.com/casecontaineremaritime/

 

 

 

Case container maritim

Casele din containere maritime sunt moderne si pot fi realizate exact asa cum va doriti.

Sunt ideale pentru locuit sau pentru sedii de firma, case de vacanta, case sociale, etc. Pot fi amplasate atat in zone de ses cat si la munte sau pe malul marii.

Firma noastra este lider in Romania in constructia caselor din containere maritime. De peste 6 ani livram in toata tara case produse de echipa noastra.

Detinem pozitia de lider si in Franta, acolo unde casele din containere maritime livrate de compania noastra sunt produse in Romania.

Din momentul in care demaram constructia unei case pentru client, proiectul respectiv este preluat pentru supervizare  de un Inginer de proiect. Acesta pastreaza legatura permanent cu clientul si il informeaza asupra tuturor stadiilor lucrarii.

Echipele noastre sunt formate din profesionisti, cu peste 5 ani de experienta in productia acestor case: arhitecti, designeri de interior sau exterior, ingineri constructori, electricieni, peisagisti, instalatori, etc.

Fiecare client poate sa vada, in fiecare stadiu al lucrarii, cum decurge constructia si decorarea casei din containere maritime pe care a comandat-o.

Casa din containere maritime prezinta o lunga lista de avantaje: pret foate mic, termen de executie redus, rezistenta totala la cutremure, posibilitatea de a fi amplasata pe orice teren si in ce locatie va doriti, variante nelimitate de configurare si dispunere.

Casa din containere maritime poate fi total independenta energetic. Optional, putem sa o dotam cu panouri solare astfel incat sa aveti posibilitatea sa o amplasati pe orice teren fara sa fiti nevoiti sa depindeti de apropierea de retelele de utilitati.

Casele din containere maritime sunt predate „la cheie”. Termenul de executie este scurt, de 2 saptamani pentru o casa de 30 mp utili si 2.5  saptamani pentru una de 60 mp utili.

Casa din containere maritime poate fi configurata in orice mod, astfel incat sa poata satisface cele mai exigente cerinte de design.

Pot fi configurate pe orizontala sau pe verticala, cu etaje pe 2 – 5 nivele. Puteti opta pentru scara interioara sau exterioara, inclusa in pret. Terasa poate avea o suprafata generoasa, putand fi amplasata si la unul dintre etaje.

Casa  din containere maritime ofera avantajul de a putea reconfigurata oricand, in functie de evolutia nevoilor dumneavoastra.

Suprafata unei case din containere maritime poate varia de la 30 mp utili pana la peste 400 mp utili. Pentru suprafete mai mari este necesar sa solicitati o oferta de pret personalizata.

Casa din container maritim este o locuinta foarte folosita in Statele Unite ale Americii si Europa de Vest.

Casa din containere maritime este izolata la fel ca o casa din zidarie, putand sa va asigure o temperatura optima pe timpul verii. Datorita optimizarii termice, o casa din container maritim reduce la minim pierderile de caldura pe timpul sezonului rece.

Casa din containere maritime poata fi amplasata atat pe o fundatie usoara de beton, pe piatra cat si pe piloni de beton, in functie de specificul terenului si dorinta dumneavoastra.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@rofrance-construct.ro

http://rofrance-construct.ro/

https://www.facebook.com/casecontaineremaritime/

 

 

 

Case containere maritime

Casele din containere maritime sunt perfecte pentru locuit sau case de vacanta. Pot fi amplasate pe orice teren, de la campie si zona de litoral pana la munte.

Firma noastra este lider in Romania in constructia caselor din containere maritime.

Toate casele construite de noi sunt UNICE, fiecare client avand posibilitatea sa isi aleaga compartimentarea, decorarea si designul asa cum isi doreste.

Echipele noastre se asigura ca fiecare dorinta a dumneavoastra va fi pusa in practica iar casa din containere maritime pe care o construim va fi un adevarat camin pentru dumneavoastra.

Construim case din containere maritime care au fost amplasate in toata tara. Compania noastra detine pozitia de lider si pe piata din Franta unde livram casele din containere maritime fabricate in Romania.

Casele din containere pot fi folosite si ca sedii de scoli sau gradinite, sedii de firma, etc.

Casele din containere maritime prezinta o larga paleta de avantaje: sunt construite foarte repede, pot fi amplasate pe orice teren, rezistenta la cutremure, pot fi reconfigurate oricand va doriti si mutate in momentul in care decideti sa le instalati in alta locatie.

Termenul de executie „la cheie” al unei case din containere maritime este foarte redus. Pentru o locuinta de 30 mp utili, predarea se face in numai 2 saptamani. La o suprafata dubla, de 60 mp utili, termenul de executie este de 2.5 saptamani.

Casele din containere maritime pot fi configurate in orice forma va doriti, putand sa le amplasati in plan orizontal sau cu etaj, cu terasa pe sol sau la nivelul superior. Practic, nu exista nicio limita in constructia unei case din containere maritime.

Echipele noastre sunt formate din profesionisti cu experienta in aceasta activitate: arhitecti, ingineri constructori, designeri de interior si exterior, instalatori, electricieni, etc.

Fiecare dintre colegii nostri se va asigura ca veti primi o casa realizata la cele mai inalte cote de calitate.

Casele din containere maritime sunt perfecte ca locuinte de vacanta, case la munte, de vanatoare, cabane de pescuit. Fata de o constructie clasica, va dau posibilitatea sa aveti un inalt grad de mobilitate si sunt  realizate intr-un design modern.

Putem sa dotam, optional, casele din containere maritime cu panouri solare si fotovoltaice, astfel incat sa aveti o casa INDEPENDENTA ENERGETIC care  sa poata fi instalata pe orice teren si exact in zona pe care o doriti, fara sa fiti limitati de accesul la utilitati.

Casele din containere maritime sunt folosite de foarte multi ani in Statele Unite ale Americii si Europa de Vest, acolo unde tot mai multe familii aleg sa locuiasca in acest tip de imobil.

Casele din containere sunt moderne, construite cu cele mai noi si calitative materiale, astfel incat sa aveti o experienta foarte placuta in momentul in care va sunt livrate.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@rofrance-construct.ro

http://rofrance-construct.ro/

https://www.facebook.com/casecontaineremaritime/